Vakantiehuis - Vakantiewoning Villa Puy de Dome - Ceilloux - Clermont Ferrand - Auvergne
Vakantiehuis - Vakantiewoning Villa Puy de Dome - Ceilloux - Clermont Ferrand - Auvergne

Gastenboek Villa Puy de Dome in Ceilloux - Clermont-Ferrand


Wij zouden het leuk vinden als u iets in ons gastenboek wilt achterlaten na uw bezoek. Alvast bedankt.

Op http://homeaway.nl/vakantiewoning/reviews/p809561 vindt u ook opmerkingen van gasten.


 

Michel en Gerda (7-8-2013 22:41:58)
Een geslaagde vakantie in een mooi huis op een schitterende locatie ! Tot rust komen in zo een stille omgeving , dagdromen bij het zicht op de vallei, de sterrenhemel, de geluiden van de natuur, een uil , een kollibrivlinder ... het is er allemaal . Aangename temperatuur en een zalig zwembad om even af te koelen. Wij, onze kinderen en kleinkinderen hebben echt genoten. Jong en oud komt zeker aan zijn trekken. Aperitieven op het terras beneden bij de ondergaande zon. De leefkeuken is inderdaad een groot pluspunt, hier kun je samen koken zonder mekaar voor de voeten te lopen en het eiland kan fungeren als buffet, heel handig. Het huis is mooi en gezellig ingericht en vooral heel netjes met super goeie bedden. Voor herhaling vatbaar ;)
Erny Holla (24-7-2013 8:57:38)
Wat een feest om na 2 jaar weer terug te zijn in Villa Puy de Dome met onze familie. We zijn er met onze kinderen en hun partners en onze kleinkinderen. Het huis is nu veilig gemaakt voor de kleintjes. Overal staan hekjes die voor volwassenen makkelijk open en dicht zijn te maken. Het huis en de ruimte er omheen zijn zo ruim dat iedereen zich alleen kan terugtrekken wanneer hij/zij dat wil. De keuken waar je met velen kan koken is geweldig. Alles is aanwezig en niemand loopt elkaar in de weg. Het was een topweek voor ons allemaal: jong en oud. De liefhebbers konden de tour volgen in de koele zitkamer/ tv kamer op de gerieflijke banken. Daarna mochten de kleintjes weer naar molletje kijken of de iets groteren naar mr Bean. Dit jaar hebben we er een echte disco zwembadavond van gemaakt. Geweldig met die gekleurde lampjes in het zwembad. Ook de ' bonte avond' tijdens het diner was een succes. Dineren op het terras buiten en tussendoor kijken naar de optredens op het verhoogde grasplateau: een ideaal podium. Het weer was tijdens deze week ideaal: tussen de 24 en 27 graden. Een aangenamere temperatuur dan de 32 graden in de omgeving. Het huis ligt op 800 meter hoogte en dat merk je. De markjes in de omgeving zijn regionaal en puur Frans. Niet toeristisch. Je komt er ook geen Nederlander tegen. De markt in Ambert oo donderdag is een echte aanrader. Nogmaals: het was een fantastische week en we komen hier zeker terug.
Sibert Holla (24-7-2013 8:37:12)
Dit smaakt naar meer, vonden we twee jaar terug. Het bleek nog beter te smaken. We waren met kinderen, aangetrouwden en kleinkinderen, bij elkaar 15 man. Heet huis bood daarvoor alle ruimte en comfort. De tuin is intussen volgroeid, met een mooie afwisseling van ruige en aangelegde stukken. De veiligheid voor de kleintjes was prima verzorgd. We hebben weer genoten. We hebben nu de omgeving wat meer verkend en vonden vooral de donderdagmarkt in Ambert en de kasteelruine van Mauzun de moeite waard. Maar voor de meesten was het huis, het. Ze embargo en het schitterende uitzicht voldoende.
jan (8-10-2012 14:18:39)
deze site is mooi
Fam Schlattmann (14-8-2012 20:20:26)
Wat een fantastische vakantie woning, nog beter dan de foto's. Vooral de heerlijke zeer ruime woonkeuken is fijn met een wat groter gezelschap. Ook prettig en (nog) niet op de foto's te zien: het zwembad is afgezet met een hekje. Absolute aanrader!
Jan & Coby Stolk (28-6-2012 19:59:55)
Twee weken vakantie in een prachtige omgeving, een geweldig huis en een stel fantastische vrienden. We hebben genoten! Deze locatie biedt alles wat je je maar wensen kan; rust, privacy, uitzicht, ruimte en luxe. Zowel in het huis als daarbuiten ontbreekt het aan niets. Wij zijn het met elkaar eens; hier komen we zeker terug! Jan, Susan, Wim, Lilianne, Jan en Coby.
Joanne (12-6-2012 19:34:23)
Ik wil u even bedanken voor deze geweldige site! Ik heb er heel veel aan gehad toen ik een folder moest maken over wat er te doen is in Auvergne, heel erg bedankt! Groet, Joanne.
Erny Holla (10-10-2011 11:28:54)
We hebben met de hele familie genoten van dit prachtige huis in die mooie omgeving. We waren met 10 personen (waarvan 3 kinderen). Het huis is ruim en tegelijkertijd ook heel gezellig en intiem. Samen koken in die grote goed geoutilleerde keuken. En dan kiezen welke tafel je nu wil dekken? Buiten? Met het prachtige uitzicht? Het terras boven of beneden? De kinderen vonden s' avonds het disco-zwemmen ( je kunt de gekleurde lampjes in het zwembad aandoen) een sensatie. 'Het is net of je in een toverdrank zwemt', zegt Rosa (8 jaar). Watervolleybal, tafeltennissen, risken aan de grote tafel: dit huis nodigt uit om veel leuke spelletjes met elkaar te doen. Je kunt ook ervoor kiezen in je eentje ergens een boek te lezen of een dvd te bekijken(zijn er heel veel). We hebben weinig van de omgeving gezien omdat we het in en rondom het huis zo leuk hadden in die week. Voor heel kleine kinderen moet jezelf wat aanpassingen maken zoals het poolhuis op slot of barricades voor sommige trappen. Eigenlijk moet je die hele kleintjes niet uit het oog verliezen, tenzij ze bij je op de kamer zijn. De kamers zijn voor de kleine kinderen heel veilig. Een groot pluspunt van dit huis is dat je met een grote groep kunt zijn en veel activiteiten samen kunt doen als je dat wil, maar dat iedereen volop privacy heeft en ook dingen alleen kan doen. Ruimte en plekjes, hoekjes, kamers genoeg. We zeiden met zijn allen na die week: dit smaakt naar meer. Hier komen we zeker terug.
Anna Kalkman (13-9-2011 15:23:04)
Wij waren aangenaam verrast bij het aanschouwen van het prachtige huis op deze schitterende plek! De grote, fraai ingerichte ruimten, die veel privacy bieden aan alle gasten, hebben een belangrijke toegevoegde waarde voor de vakantie.Tevens in de winter zou ik hier graag met mijn family willen verblijven rond de heerlijke houtkachel of aan de grote tafel. Zou het sneeuwen in december? Ik kom graag een sneeuwpop maken op de plaats waar we aan het zwembad vertoefden; 'lezend' op de ligstoel zag ik de kinderen spelen, in hun blote lijfjes, tegen de achtergrond van de Auvergne, zo ver als we kijken kunnen, tot de horizon bolt....
Felix Cohen (2-9-2011 16:27:14)
Ik heb het genoegen gehad om hier een paar dagen te logeren. Het is een prachtig huis in een betoverende streek. Leuke marktjes en volop activiteiten.
Uw naam *
Bericht*
Anti Spam Code *